Ehdot & maksutavat

Ehdot:

Postitamme tilaukset kaksi kertaa viikossa, joka tiistai ja torstai (lukuunottamatta pyhäpäiviä). Nandini Oy pidättää oikeuden muutoksiin liittyen tuotteisiin, tuotetietoihin sekä hintoihin. Kysymykset, reklamaatiot sekä muuta palautetta voi lähettää osoitteeseen info@nandini-pet.com.

 

Maksutavat:

- Ennakkomaksu: ennakkomaksussa lasku toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tilauksen käsittelyn yhteydessä. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme tuotteet yllä mainittujen ehtojen mukaan.

- Lasku: laskulla maksaessa postitamme tilauksen yllä mainittujen ehtojen mukaan ja lähetämme tilauksesta laskun sähköpostiin. Laskutuslisä (3,5€) lisätään tilauksen loppusummaan. Maksuehto on 14 PVÄ NETTO tilauksen postituspäivästä lukien. Maksamattomasta laskusta perimme maksumuistutuslisän sekä korkolain mukaisen viivästyskoron.

 

Toimitustavat:

HUOM! Yli 130€ arvoisissa tilauksissa toimitus postipakettina (Posti Economy) sisältyy hintaan.

- Postipaketti (Posti Economy), nouto postin toimipisteestä / 8,50€

- Posti Ovelle (Posti Express Flex), toimitus kotiin / 15,90€

Palautukset ja reklamaatiot:

Tuotteillamme on lainmukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, palautuksesta aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas ellei kyseessä ole rikkoutunut tai viallinen tuote. Palautuksissa ja reklamaatioissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@nandini-pet.com.

Hakusivu

Yhteystiedot

Nandini Oy Turku, Finland